|
Post by Angela Wenth on Jun 24, 2008 20:19:58 GMT 1
1.Óra
*Angela siet be a terembe pár perccel becsöngetés után.Zavartan elmosolyodik ~Úristen, késtem, mit gondolhatnak rólam most a diákok?!~ és leül a tanári asztalhoz.* - Na, akkor!Sziasztok a nevem, Angela Wenth tanárnõ, gondolom tudjátok, hogy én fogom tartani nektek az átváltoztatástant.Kicsit szeretnék veletek jobban megismerkedni, nem kell senkinek 3 oldalas bemutatkozást írni, elég ha elmondtok magatokról pár szót itt.Mehettek sorban. *Mondta, és õszintén remélte, hogy a diákok nem gondolják túl nyálasnak.*
|
|
|
Post by Sophia Narrow on Jun 25, 2008 7:14:11 GMT 1
*Sophia már bennt ül az órán mikor bejön a tanár.A tanár kérdésére úgy látszik õ válaszol elõször*: - A nevem Sophia Narrow, Londonban élem minden napjaimat a szüleimmel.Az apám meghalt, és anyámnak már új férje van, akitõl már született egy kisfia.Szeretem a kvidicset nézni.Ennyi. *Mondta, majd várta, hogy valaki kezdje a beszédjét.*
|
|
|
Post by Elisha Prevett on Jun 25, 2008 7:49:15 GMT 1
*Elisha kicsit elgondolkozott, vajon mit is mondhatna magáról. Mivel Sophia után senki sem szólalt meg, úgy döntött, övé lesz a diákok közül a második bemutatkozás.* - Én Elisha Prevett vagyok, szintén londoni lakos. Unokatestvéremmel élek, õ nevelt fel, õ tanítgatott. Szeretem az átváltoztatástant, és... *itt megállt, nem tudta, megemlítse - e, hogy unokatestvérétõl alaposan megtanulta az animágiát is. Végül úgydöntött, nem mond el minden részletet.* - És... Na mindegy. Azthiszem ennyi... *fejezte be mondókáját, aminek vége kissé kínosra sikeredett. A tanárnõre pillantott, és várta, hogy a többiek is bemutatkozzanak, mivel még õ sem ismert itt nagyon senkit, akárcsak a tanárnõ, õ is kíváncsi volt másokra.*
|
|
Amina Ray
Mardekár
4. ?vfolyamos, 15 ?ves
|
Post by Amina Ray on Jun 25, 2008 7:58:30 GMT 1
*Amina lép be az Átváltoztatástan terembe. Fehér blúzt, fekete szoknyát- és talárt visel, haja lágyan omlik vállaira. Nem mormog semmiféle "elnézés"-t, arckifejezéséről így is le lehet olvasni. Csendben leül valahol a terem közepe táján. Épp akkor érkezett, mikor egy lány bemutatkozott, így tudja, mit is kell csinálni. Ekkor a diákok elhallgatnak.* ~ Én jönnék? ~ *sóhajt fel* ~ Ez nem lesz piskóta ~ *végülis belekezd* - Sziasztok, és... jónapot *néz itt a tanárnőre* Amina Leila Ray, Mardekár, Negyedik évfolyam *sorolja a fontos dolgokat* Édesanyám és édesapám is a Roxfortba jártak *azt nem említi, hogy Griffendélesek voltak* Öhm... ennyi.
|
|
|
Post by Angela Wenth on Jun 27, 2008 7:16:07 GMT 1
[glow=red,2,300]*Minden diákot türelmesen végig hallgat, majd miután végeztek, feláll.* - Hát ez az óra azt hiszem elment a bemutatkozással, találkozunk a következõ órán!- *Mondja, majd miután a diákok kiszállingóztak a terembõl, õ is elmegy a szobájába, persze csak ha valaki fel nem tartja.*[/glow]
|
|
Amina Ray
Mardekár
4. ?vfolyamos, 15 ?ves
|
Post by Amina Ray on Jun 27, 2008 9:48:06 GMT 1
*Amina homlokráncolva kel fel helyéről.* ~ Ennyi volt? ~ *pillant a tanárnőre * ~ Ennyi volt az első ÁTV óra? Ez valami vicc... ~ *elkönyveli magában, hogy itt valami átverés van, ezért vigyorogva visszaül a helyére.* ~Biztos csak azt akarja mérni, ki mennyire kitartó. Hát én az vagyok ~ *de mikor látja, hogy mindenki kiment, rá kell jönnie, hogy bizony az órának vége* ~ A fene... ~ *sóhajt, majd kilép a teremből.*
|
|